Miércoles. 13.12.2017 |
El tiempo
Miércoles. 13.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Mingote i Luque se superen: travessen l'estret de Gibraltar en menys de cinc hores

Tretze persones pertanyents a APINDEP els han animat pràcticament fins a les platges del Marroc

Els dos esportistes amb els voluntaris d'APINDEP celebren l'èxit del repte
Els dos esportistes amb els voluntaris d'APINDEP celebren l'èxit del repte
Mingote i Luque se superen: travessen l'estret de Gibraltar en menys de cinc hores

Els paretans Miguel Luque i Sergi Mingote han complert aquest matí el seu objectiu de creuar l'estret de Gibraltar en benefici de l'entitat social, Apindep

Els dos esportistes han sortit passades les nou del matí de la població andalusa de Tarifa i han arribat poc abans de les dues al Marroc, amb un temps de 4 hores i 57 minuts, molt menys del que creien que seria necessari invertir, unes sis hores. Per si fos poc, en realitat han acabat la seva gesta no a Punta Cires, com estava previst sinó a Punta Almansa, allargant una mica més la travessia entre Espanya i el Marroc, fins als 17 quilòmetres.

Ja en l'arribada, a la platja de Punta Almansa, el nadador paralímpic Miquel Luque ha explicat: "Ens sentim molt contents, molt feliços. Al final ho hem fet en molt menys temps del que esperàvem. Hem tingut un bon ritme, una bona freqüència, i això que hem tingut també marees bastant altes, canvis de corrent, vòmits i marejos per la meva part ... Però la veritat és que el Sergi m'ha sorprès molt. És tot un campió".

Per la seva banda, l'esportista d'èlite i alcalde de Parets, Sergi Mingote ha valorat l'esforç fet pel seu company d'aventures: "El que ha demostrat claríssimament que les discapacitats no existeixen és Miguel i tot l'equip de APINDEP, que és increïble. Tretze persones pertanyents a l'entitat ens han animat pràcticament fins a les platges del Marroc".

APINDEP és l'entitat de Santa Eulàlia de Ronçana que treballa per la integració de les persones amb discapacitats la qual donava suport el repte esportiu, així com l'empresa Cola Cao. La setmana passada el repte es va presentar precisament davant els mitjans de comunicació a la seu d'aquesta entitat.

Comentarios