29.05.2020 |
clicama

El millor billar americà torna aquest cap de setmana a Mollet

El Mercat Vell acollirà 128 billaristes de primer nivell nacional e internacional

El millor billar americà torna aquest cap de setmana a Mollet

Campions del món, d’Europa, d’Espanya, entre ells l’actual, i de Catalunya de billar americà es donaran cita divendres, dissabte i diumenge al Mercat Vell de Mollet del Vallès per participar en la novena edició de l’Open Catalunya.

En total hi participaran 128 billaristes, entre ells, Nacho Schmit, campió del món, 3 cops d’Espanya i 4 de Catalunya, Quim Reyes, campió del món, 2 cops d’Europa i 3 de Catalunya, Ivan Belmonte, 2 cops sotscampió del món i 2 d’Espanya i Juan Antonio Pina, actual campió d’Espanya.

Entre els participants també hi hauran billaristes sorgits de la pedrera de Mollet com és el cas de Marc Pi, jugador molletà de referència mundial.

Per al president de l’Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA), Gerard Camp “aquest cartell demostra l’evolució d’aquest campionat que va néixer ara fa nou anys quan un grup de gent boja per aquest esport, que preparaven lligues, van creure que a Mollet es podia fer alguna cosa més important”.

Des de l’òptica dels esportistes, el campió del món Nacho Schmit, ha agraït “el tracte que sempre rebem de l’organització i de la ciutat “ parlant d’un “campionat de referència a Espanya i d’una fita esperada durant tot l’any per l’elit del billar espanyol”.

De la seva banda, l’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha destacat “l’estimació per aquest esport i per la ciutat d’una gent que de forma voluntària i altruista van decidir posar en marxa el que avui és un esdeveniment de nivell mundial” així com “la excel·lent organització reconeguda pels mateixos billaristes que provoca que vulguin tornar a Mollet any rere any, i acollir primeres figures, per nosaltres sempre és un orgull”.

L’Open, tindrà lloc els divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 i comptarà amb tres categories: Catalunya, Parella Escocesa i Popular.

El millor billar americà torna aquest cap de setmana a Mollet
comentaris