12.12.2018 |

Mig miler d'infants participen en la jornada inaugural dels Jocs Esportius Escolars de Mollet

La jornada compta amb la Fundació del FC Barcelona i el seu programa de valors, FutbolNet

Un dels moments de la jornada al parc de les Pruneres
Un dels moments de la jornada al parc de les Pruneres
Mig miler d'infants participen en la jornada inaugural dels Jocs Esportius Escolars de Mollet

FutbolNet, projecte de valors esportius de la Fundació del FC Barcelona, va celebrar una jornada al parc de les Pruneres de Mollet el dissabte amb mig miler de participants. L'acte va servir com a festa d’inici dels Jocs Esportius Escolars de la ciutat. El projecte forma part del conjunt d’activitats que s’estan duent a terme al llarg d’aquest any amb motiu de la celebració de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport 2017.

Des de prebenjamins fins a infantils, al llarg del matí van poder celebrar diverses activitats vinculads amb el futbol, com ara un futbolí humà, xuts de precisió o partits de futbol. "Abans i després de cada partit fem una xerrada amb els equips. El més important no és la victòria, és saber decidir si hem jugat bé o no2, admet la coordinadora del FutbolNet de la Fundació del FC Barcelona, Sonia Piñero, que remarca: "si l'adversari marca un gol, qui encaixa el gol també ho ha de celebrar,i viceversa". 

Si bé a la jornada de FutbolNet hi havia mig miler d'infants, al llarg de la temporada dels Jocs Esportius Escolars hi ha prop de 800. "Cada any anem a més, i hem crescut respecte el curs passat. Podem dir que som una referència en la formació dels infants perquè tenim moltes escoles de fora Mollet2, va dir l'alcalde Josep Monràs. De fet, enguany, hi ha prop d'una quarantena d'equips que hi participen.  

La posada en marxa dels Jocs Escolars amb el FutbolNet és una aposta clara pels valors que es desprenen de l'esport, com ara l'esperit de col·laboració i sociabilitat, la perseverança, el fair play, la generositat o la capacitat de convivència i participació.

Consulta la Galeria d'imatges de Clicama.

Comentarios