17.06.2019 |

Èxit de participació a la Caminada Nocturna de Gallecs

S'inscriuen 1.001 persones però participen prop de 2.000

Èxit de participació a la Caminada Nocturna de Gallecs

La 18a edició de la Caminada Nocturna de Gallecs va ser novament un èxit de participació amb 1.001 inscrits. Tot i que des de l'organització van registrar que hi havien prop de 1.200 persones més que ho van fer sense inscripció, una xifra que rondaria els prop de 2.200 participants. 

Des del Club Muntanyenc de Mollet han valorat positivament la 18a edició. "Ha estat un èxit. Tot ha sortit fantàstic i va fer un gran dia", ha dit el president, Àlex Castelltort, que ha remarcat la bona organització dels prop d'11 km de la caminada de dissabte: "tot va sortir molt bé i no va haver cap incident".

La sortida va tenir lloc el dissabte a les 20 h des de la Rambla i prop de 2 hores després ja arribaven gran part dels participants, que van acabar amb una festa final al Parc de les Pruneres. En la tornada cap a Mollet enguany es va recuperar un tram d'una edició anterior que feia la seva entrada a Mollet pels Pinetons. "Ja és un tram que era conegut però ens agrada canviar d'una edició a un altre, La gent està satisfeta", ha destacat Castelltort. 

La Caminada Nocturna de Gallecs va servir per acomiadar l'estiu i donar la benvinguda a la tardor. Aquesta és una de les activitats més rellevants del club que eguany compleix el seu 75è aniversari. 

Comentarios