28.11.2020 |
clicama

El Memorial Ezequiel Martín finalment es va fer en línia

escacs
escacs
El Memorial Ezequiel Martín finalment es va fer en línia

El Club d’Escacs Mollet no ha volgut renunciar a organitzar el seu torneig més emblemàtic: El Memorial Ezequiel Martín. Aquest estiu, a causa de l’actual epidèmia de coronavirus, l'entitat va renunciar a celebrar de forma presencial el que havia de ser la 13a edició del Memorial. Finalment l’entitat ha renunciat a omplir de jugadors el Mercat Vell i va decidir celebrar aquest dissabte, 7 de novembre un torneig de ràpides a tres minuts amb dos segons d’increment, batejat com Ezequiel Martín on line.

“Malgrat la situació sanitària, intentem mantenir el màxim d'activitat esportiva dins de les possibilitats actuals”, explica el president de l’entitat Ramon Caro.

Com és habitual en els torneigs en línia que celebra el Club d’Escacs Mollet es va triar la plataforma Lichess per disputar-ho. El resultat va ser que fins a 61 jugadors van disputar el torneig tot i que, expliquen, no es va convocar amb massa antelació.
El club informa que després de 9 rondes, el campió va ser el mestre català Juan Antonio Villar Reymundo del Club d’Escacs Barcelona, seguit pel jugador sub-16 del Montornès, Izán Ramírez Cortés i, en tercer lloc, del jugador sub-20 de l’Ateneu Colón Martí González.
El Club d’Escacs Mollet agraeix a tots els jugadors la seva participació i desitja que molt aviat es pugui disputar un torneig presencial.

El Memorial Ezequiel Martín finalment es va fer en línia
comentaris