23.09.2020 |
clicama

L’empresa SIRT esponsoritzarà tres anys el Mollet Hoquei Club

L’empresa SIRT esponsoritzarà tres anys el Mollet Hoquei Club

Aquest dimecres es va fer efectiva la signatura del conveni de col·laboració entre el Mollet Hoquei Club i l'empresa "SIRT" (Sistemas Integrales de Redes i Telecomunicaciones). La signatura d'aquest nou conveni es va formalitzar amb la presència d'en Leopoldo Conde com a president de l'entitat molletana i un dels socis fundadors de SIRT, en David Garriga, actual CEO de la companyia. La signatura va ser apadrinada per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs que farà les funcions de testimoni d'aquest acord. El conveni, per tres anys, implicarà que l’empresa aportarà 4.000 euros a l’any per donar suport a l’esport base del club molletà i servirà per afrontar l’important creixement d’entrenadors i esportistes del club molletà.

Aquest nou conveni de col·laboració que ja va tenir les seves primeres aproximacions el mes de Març quan "Grupo SIRT" va remodelar tota la xarxa local i sense fils del Mollet HC amb la posada en marxa d'un nou sistema de gravació d'entrenaments i partits per tal d'ajudar a l’estaff tècnic a millorar el rendiment i la qualitat dels equips que formen l'entitat.La Junta del Mollet HC ha fet en els últims anys una important aposta per ampliar la plantilla de jugadors de base fent arribar la proposta de l'hoquei a tot el Baix Vallès, millorant la qualitat i dels seus entrenadors i apostant per les noves tecnologies aplicades a la formació, en aquest sentit, destaca la nova pàgina de web on els mateixos delegats poden pujar automàticament els resultats de cada partit incloent-hi fotografies i vídeos.


Grupo SIRT és una empresa dedicada a les tecnologies de la Informació, xarxes i ciberseguretat, ubicada a Barcelona i amb sucursals a Saragossa, Madrid i Bilbao, fou fundada el 1998 per en David Garriga i en Froylan López (actual CEOs) i amb més de 100 professionals el 70% dels quals són enginyers de les TIC. SIRT que sempre ha estat una empresa amb carácter de base social, està present amb acords de col·laboració a la cambra de Comerç de Barcelona, la Confederació d'empresaris CEOE entre d'altres i té com a clients destacats la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Mataró, Hospital de Sant Pau, Ficosa Internacional, Laboratoris Ferrer, etc.

L’empresa SIRT esponsoritzarà tres anys el Mollet Hoquei Club
comentaris