25.02.2021 |
clicama

L’Ajuntament de Mollet construirà una pista per jugar a pilota al Parc de Can Borrell

L’Ajuntament de Mollet construirà una pista per jugar a pilota al Parc de Can Borrell

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que ha iniciat els tràmits per ampliar la zona d’esbarjo infantil del parc de Can Borrell construint un nou espai, una pista esportiva perquè els nens puguin jugar a pilota. El projecte estarà en exposició pública a partir de la setmana vinent i la previsió és que les obres comencin, aproximadament, el pròxim mes de maig.

El nou espai estarà situat a continuació de l’actual zona d’esbarjo infantil, a l’altra banda de la Riera i inclourà una pista esportiva amb porteries envoltada per un mur de formigó, que la delimita i permet reduir els pendents de les terres que l’envolten i evitar l’entrada de terra a l’interior de la pista. La pista disposarà d’una tanca per evitar la sortida de les pilotes fora de l’espai i el paviment serà de gespa artificial.

L’espai, d’11x22 metres, estarà tancat i, segons ha informat l’Ajuntament de Mollet, de mutu acord amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Borrell, tindrà limitació d’horari i d’edat d’ús. El pressupost de l’Obra serà de 79.000 €.

La regidora de Projectes Urbans i Obra Pública, Mireia Dionisio ha declarat que “l’objectiu del govern de la ciutat és continuar millorant i ampliant els usos de l’espai públic. Estic convençuda que aquesta ampliació del parc de Can Borrell serà molt positiva per al barri i per a totes aquelles persones que gaudeixen diàriament d’aquest espai.” I ha afegit que “vull agrair la predisposició a l’acord i les propostes de millora d’aquest bon projecte per al barri de Can Borrell de l’Associació de Veïns i Veïnes”.

L’Ajuntament de Mollet construirà una pista per jugar a pilota al Parc de Can Borrell
comentaris