21.10.2020 |
clicama

L’Ajuntament inicia la redacció del projecte de remodelació del Pavelló de Riera Seca

L’Ajuntament inicia la redacció del projecte de remodelació del Pavelló de Riera Seca

El govern de Mollet del Vallès ha anunciat que ha iniciat els treballs per redactar el projecte de remodelació del Pavelló Municipal de Riera Seca després de reunir-se diverses vegades amb les entitats que en fan ús. El projecte, segons el govern local, comportarà una remodelació integral d’un espai que serà “més sostenible, accessible i polivalent”.


En concret, les millores aniran encaminades a millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica de l’espai així com implementar més mesures de seguretat.


També es preveu generar més espais d’ús dins del mateix recinte, reorganitzar els ja existents fent-los més confortables i polivalents i augmentant així les activitats que es podran fer a l’espai.
L’objectiu de l’Ajuntament és que donada la situació estratègica de l’espai ubicat al centre de la ciutat, és augmentar-ne els usos i que pugui albergar altres usos més enllà dels esportius. Actualment s’utilitza principalment per les activitats relacionades amb els patins com l'Hoquei i el Patinatge Artístic.


Les obres de millora es faran per fases per tal de fer-les compatibles amb l’ús de l’espai i no interrompre les activitats que hi fan les diferents entitats de la ciutat al Pavelló Municipal. De moment no s’han concretat dates de quan està previst el projecte de remodelació ni tampoc d'en quantes fases es faran les obres de millora.


La reforma del Pavelló de Riera Seca forma part d’un pla general de reforma i actualització de les instal·lacions esportives de la ciutat. En el passat mandat fruit d’aquest pla ja es van dur a terme actuacions de millora al Pavelló de Plana Lledó o es van dotar de gespa artificial els camps de futbol Germans Gonzalvo i Zona Sud.

L’Ajuntament inicia la redacció del projecte de remodelació del Pavelló de Riera Seca
comentaris