Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

L’equip de Veterans del Club Atlètic Mollet, entre els 10 millors de Catalunya

Els atletes molletans participen en el campionat de Veterans de Clubs de Catalunya

Els atletes amb la bandera de Mollet Ciutat Europea de l'Esport
Els atletes amb la bandera de Mollet Ciutat Europea de l'Esport
L’equip de Veterans del Club Atlètic Mollet, entre els 10 millors de Catalunya

Aquest passat diumenge, les pistes d’atletisme de Can Dragó, a Barcelona, han acollit el campionat de Veterans de Clubs de Catalunya amb la participació del club molletà, debutant en un campionat a l’aire lliure, que ha quedat en desena posició.  

Els 15 atletes que formen part del Club Atlètic Mollet, d’entre 36 i 68 anys, han participat a totes les proves de la competició millorant la posició número 12 que van assolir al darrer campionat de pista coberta celebrat al febrer.

Aquest 2017, en el que Mollet és Ciutat Europea de l’Esport, el Club Atlètic Mollet està completant un any de màxima participació amb la consolidació de l'escola base d'atletisme, l'organització de campionats catalans, mítings, curses i proves i amb l’augment de la participació als Campionats de Catalunya i d’Espanya en modalitats de cross, ruta, milla i pista a diverses categories, ja sigui individualment o per equip.

Justament, aquesta major presència, ha comportat un nombre important de triomfs per al Club.

També aquest 2017, una de les novetats ha estat el doble debut als Campionats de Catalunya de Clubs de Veterans masculins tant a pista coberta, com a l'aire lliure.

 

Comentarios