07.07.2020 |
clicama

L’assemblea aprova per unanimitat el pressupost del proper curs

El club ha tancat la temporada amb un superàvit de més de 4.000 euros.
L’assemblea aprova per unanimitat el pressupost del proper curs
El Centre Cultural La Marineta va acollir el passat dilluns l’assemblea general ordinària de socis del CF Mollet UE. El fet més destacat de la trobada va ser l’aprovació, per unanimitat, del pressupost per a la temporada 2011-2012, que ascendeix a 231.226 euros i que suposa una reducció de prop d’un 7% respecte al pressupost de l’exercici anterior. Un dels aspectes més rellevants de la composició d’aquest pressupost és que els jugadors del primer equip deixaran de cobrar per partit guanyat i ho faran per quota fixa.

Un altre dels punts que també es va aprovar amb la unanimitat dels presents va ser l’estat de comptes de la temporada 2010-2011 amb un superàvit a la caixa de 4.219 €. Aquest fet va estar molt elogiat pels presents, que van voler aprofitar les seves intervencions per destacar la gran tasca realitzada des de la junta directiva presidida per Feliu Tura durant aquesta temporada. “S’ha fet una excel•lent gestió econòmica i això s’ha pogut comprovar també en els resultats esportius dels nostres equips”, afirmaven.

En el torn de precs i preguntes, el públic va ovacionar la feina feta durant aquest curs futbolístic: “S’ha de felicitar a la junta, per l’esforç i el treball d’aquest any i a tot el cos tècnic, que ha aconseguit pujar al primer equip a Primera Catalana i, a més, fer del nostre futbol base el referent de la comarca”.

L’assemblea aprova per unanimitat el pressupost del proper curs
comentaris