07.07.2020 |
clicama

L’Ajuntament de la Llagosta es fa càrrec de la cursa de Els 10

El Club Esportiu Fondistes de la Llagosta ha decidit que ja no es podia fer càrrec d’aquesta competició
L’Ajuntament de la Llagosta es fa càrrec de la cursa de Els 10

 

L'Ajuntament ha obert avui el període d'inscripcions per participar en la 30a edició de la Cursa Els 10 de la Llagosta. L’Ajuntament ha assumit l’organització de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta després que el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta decidís que ja no es podia fer càrrec d’aquesta competició per l’esgotament de les persones responsables i la manca de relleu. La cursa se celebrarà el 9 d’abril i aquest any, com a novetat, hi haurà la possibilitat de córrer 10 o 5 quilòmetres.

L’Ajuntament de la Llagosta va començar a organitzar la Cursa Popular a la dècada dels 80. A partir de l’any 2004, coincidint amb la 17a edició, el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta es va fer càrrec de la competició amb l’estreta col.laboració del Consistori. Ara, l’entitat assegura que no pot continuar amb l’organització de la prova, que suposa un esforç molt important.

El període d’inscripció estarà obert fins al 4 d’abril o fins que s’arribi als 900 apuntats entre les dues curses. Tots els participants rebran com a regal la bossa del corredor amb diferents obsequis.

En aquesta ocasió, el circuit serà de cinc quilòmetres. Així, els participants completaran una o dues voltes en funció de la cursa a la qual s’hagin inscrit.

La sortida i l’arribada estaran situades al carrer de l’Estació, a prop del Centre de Formació de Persones Adultes. La cursa se celebrarà el 9 d'abril a les deu del matí.

L’Ajuntament de la Llagosta es fa càrrec de la cursa de Els 10
comentaris