Jueves. 14.12.2017 |
El tiempo
Jueves. 14.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

L’Ajuntament anuncia la remodelació de la pista exterior de Plana Lledó

Recepció institucional al primer equip del CB Mollet en reconeixement de la temporada

Jugadors, tècnics i directius amb l'alcalde Monràs
Jugadors, tècnics i directius amb l'alcalde Monràs
L’Ajuntament anuncia la remodelació de la pista exterior de Plana Lledó

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha anunciat que de cara a la propera temporada es cobrirà la pista exterior del pavelló de Plana Lledó i s’instal·larà una caldera per produir energia sostenible. L’anunci s’ha produït durant l’acte de reconeixement del consistori molletà al 1er equip sènior masculí de la lliga EBA del Club de Bàsquet Mollet després que s’hagin classificat a les fases d’ascens.

Amb aquesta recepció, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha volgut reconèixer la excel·lent temporada del 1er equip sènior de l’entitat al quedar primer en la fase regular de la lliga EBA i, posteriorment, per classificar-se a les fases d’ascens que els passats 19, 20 i 21 de maig es van celebrar a Santander.

Durant l’acte, al marge d’anunciar aquesta remodelació de Plana Lledó que començarà el proper mes d’octubre, Josep Monràs també ha donat a conèixer que abans que comenci la temporada, el complex esportiu comptarà amb una caldera de biomassa, és a dir, d’energia sostenible.

Pel que fa la trajectòria del CB Mollet, l’alcalde ha manifestat que “demostra que l’entitat fa bé les coses amb la feina que realitza no només en l’alta competició sinó també, i la més important, amb la que fa amb l’esport base i la tasca de fer equip”.  

De la seva banda, el president del CB Mollet, Carlos Nuez, ha volgut “agrair a l’Ajuntament per aquest reconeixement i per tot el suport que hem rebut no només durant tota la temporada, sinó també a la fase final”.

 

Comentarios