22.01.2021 |

Júlia i Paula Marco, al podi estatal de patinatge artístic

Les dues patinadores del Patinatge Artístic Mollet guanyen una medalla estatal amb Júlia penjant-se la plata i Paula el bronze

Júlia i Paula Marco, al podi estatal de patinatge artístic

Júlia Marco i Paula Marco, del Club Patinatge Artíctic Mollet, han aconseguit penjar-se una medalla en el Campionat d'Espanya de figures obligatòries de patinatge artístic. Júlia va assolir una plata i Marco, que s'estrena enguany en la categoria absoluta, un bronze. El campionat estatal va tenir lloc el cap de setmana a Palafrugell. 

Les germanes Marco van presentar-se a l'estatal amb el cartell de favorites al podi, sobretot Júlia, que arribava a Palafrugell amb els subcampionats de Catalunya i Barcelona; mentre que Paula havia quedat quarta en els campionats de Barcelona i Catalunya. Finalment, Júlia Marco va assolir el subcampionat i Paula va pujar a l tercer esglaó. Totes dues estan classificades per disputar la Copa Alemanya i estan a l'espera de conèixer si han estat seleccionades per la federació espanyola per participar a l'Europeu i el Mundial.

Pel que fa a Júlia Marco, que també disputa la categoria de xous de patinatge artístic, participarà a l'Europeu i Mundial en la mopdalitat de grups de xou petits amb el CP l'Aldea, que actualment són el scampions de Catalunya i Barcelona. 

Júlia i Paula Marco, al podi estatal de patinatge artístic
comentaris