02.06.2020 |
clicama

Jornada de portes obertes a Anytime Fitness Mollet

El gimnàs de 24 hores organitza diverses activitats obertes al Parc de Can Mulà i també un sorteig amb importants obsequis.

Jornada de portes obertes a Anytime Fitness Mollet

Des del passat mes de febrer,  l’antic espai de Video JC, al carrer Marià Fortuny, està ocupat pel gimnàs Anytime Fitness. Es tracta del primer gimnàs de la ciutat que obre les 24 hores del dia, els 365 dies a l’any. Aquest divendres Anytime ha organitzat una Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer la seva oferta esportiva. Al llarg de tot el dia els veïns de la ciutat podran visitar les instal·lacions i utilitzar-les de forma gratuïta. Segons ens explica Marc Gabarró, Club Manager d’Anytime Fitness Mollet, al llarg de tota la jornada també han organitzat diverses master class a l’aire lliure al Parc de Can Mulà pels que vulguin tenir un primer contacte amb les activitats que organitzen. A les 15 hores hi haurà classe de Spinning a les 15.15 h, una de Ioga i a les 18.30h, una de zumba.

A les 19.30 hores de la tarda han programat un pica-pica per tots els visitants que anirà seguit d’un sorteig d’un abonament per un any a les instal·lacions del gimnàs i de dos rellotges valorats cadascú en 200 euros.

Anytime Fitness Mollet

Jornada de portes obertes a Anytime Fitness Mollet
comentaris