30.05.2020 |

Ja es coneixen els guardonats a la Nit de l'Esport a Parets del Vallès

Gal·la celebrada al Teatre de Can Rajoler, amb un teatre ple

Nit de l'Esport 2019
Nit de l'Esport 2019
Ja es coneixen els guardonats a la Nit de l'Esport a Parets del Vallès

Sara Gómez Montolio, del Club Atletisme, i Bruno Marco Costabella, del Club Patí, com a millors esportistes individuals, i Silviana Vidiella Mas, del Club Bàsquet, i Rubén Arranz Sánchez, del Club Futbol Sala, en la modalitat de millors esportistes d'esports d'equip, han estat els guanyadors de la darrera edició de la Nit de l'Esport a Parets, celebrada el divendres 28 de juny, al Teatre Can Rajoler.

Pel que fa als millors equips de la temporada, els reconeixements han estat pel primer equip del Club Futbol Parets, com a campió de lliga de segona catalana, i l'ascens directe a la categoria de primera Catalana, la més alta assolida pel club en la seva història; i el Mini Negre del Club Bàsquet Parets, subcampiones de lliga de nivell A i terceres en la fase final. Campiones també del torneig internacional de Cambrils.

Novament es va lliurar el premi al foment dels valors a l'esport, que en aquesta ocasió va recaure en el Cadet B masculí del Futbol Sala Parets, pel gest de solidaritat que van demostrar amb un jugador de l'equip de Mataró lesionat de gravetat durant un partit. L'activitat destacada que es va reconèixer enguany va ser la Caminada Popular organitzada conjuntament per la Penya Blaugrana Parets i l'Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, per ser una de les activitats esportives referents tant al municipi com a la comarca, amb més de 300 participants en la darrera edició.

Els guanyadors i guanyadores

Sara Gómez Montolio - Club Atletisme
Tercera a la final A del campionat de Catalunya júnior de clubs a la prova dels 100 metres llisos. Onzena en el rànquing català dels 100 m i classificada pel campionat d'Espanya a la prova dels 100 metres llisos que s'ha de celebrar el 6 i 7 de juliol a Granollers.
Bruno Marco Costabella - Club Patí
Campió de Barcelona i de Catalunya, segon al campionat d'Espanya i setè al campionat d'Europa del 2018, i primer a la Copa d'Alemanya 2019. Està classificat per participar en el campionat d'Espanya que se celebrarà del 17 al 20 de juliol a Parets del Vallès.
Silviana Vidiella Mas - Club Bàsquet
Subcampiona de lliga amb l'equip Mini de Nivell A i classificades per Campionats de Catalunya. Té una mitjana de més de 15 punts per partit. Campiones del Torneig Internacional de Cambrils amb una mitjana de 21 punts per partit. Ha participat en les proves de preselecció de la selecció Catalana.
Rubén Arranz Sánchez - Club Futbol Sala
Porter menys golejat de la categoria amb una diferència de més de 10 gols amb el segon. Jugador clau de l'ascens del cadet B a 2a divisió Catalana.

Ja es coneixen els guardonats a la Nit de l'Esport a Parets del Vallès
comentaris