17.06.2019 |
clicama

Es reobren les instal·lacions del camp de futbol Germans Gonzalvo

Properament s’iniciaran les obres per canviar la gespa del camp 1

Es reobren les instal·lacions del camp de futbol Germans Gonzalvo

Aquest dimecres s’han reobert les instal·lacions del camp 2 del camp de futbol municipal Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès. El recinte ha estat tancat dos mesos per les obres d’impermeabilització que han resolt definitivament les emissions de biogàs derivades del mal segellament de l’antic abocador que hi havia a sota del camp.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora d’Obres i Infraestructures, Mireia Dionisio, van visitar aquest dimecres el camp 2, amb les obres ja finalitzades i unes hores abans de el CF Mollet EU en pogués tornar a fer ús.

Monràs ha explicat que han fet “una inversió important, de gairebé 300.000 €, per impermeabilitzar el camp” i que han comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona “ja que és qui va fer el segellament de l’abocador i hi havia un compromís moral que es va convertir en un compromís econòmic”.

L’alcalde Josep Monràs ha afegit que en les properes setmanes, d’aquí a finals d’any,  “canviarem la gespa del camp 1 dels Germans Gonzalvo i, per tant, entre els dos camps estem parlant d’una inversió de més de mig milió d’euros”.

Per la seva banda, el president del CF Mollet UE, Jordi Candela, ha manifestat que per al club “és una millora molt important” i ha agraït a l’Ajuntament de Mollet i a la Diputació de Barcelona “l’esforç que han fet”. Candela ha anunciat que el 19 d’octubre faran la inauguració oficial del camp 2 dels Germans Gonzalvo amb tots els jugadors i jugadores de l’entitat.

Comentarios