11.12.2018 |

Empat sense gols de la Molletense contra les Franqueses

Els molletans sumen el quart partit consecutiu sense perdre amb tres victòries i un empat

Un momento abans del partit. Fotografia: Twitter UE Molletense
Un momento abans del partit. Fotografia: Twitter UE Molletense
Empat sense gols de la Molletense contra les Franqueses

La UE Molletense va empatar sense gols contra les Franqueses però va sumar el quart partit sense perdre amb una dinàmica de tres victòries i un empat. L’equip molletà segueix allunyant-se de la zona de descens i mira cap a la part noble del grup 4 de la Segona Catalana.

A la primera part l’euqip d’Antonio Filgaira ha comptat amb tres oportunitat per avançar-se però Jairo, Rubén i Pau Sepúlveda no han gaudit de fortuna de cara a gol. De fet, Sepúlveda amb un remat de cap a estavellat la pilota al pal poc abans del descans. A la represa, les Franqueses s’ha apropat amb més perill i ha gaudit de tres ocasions. Tot i això, Vini sota els pals ha realitzat una gran actuació amb tres aturades de mèrit que permeten a la Molletense sumar un punt al Municipal Zona Sud contra un dels equips més en forma del grup.

Després de 12 jornades, la Molletense suma 17 punts i està en la zona còmode de la categoria. El proper compromís dels molletans serà novament al Municipal de la Zona Sud però contra el Folgueroles, que suma 20 punts i ve de guanyar el Premià. El duel tindrà lloc dissabte a les 16.30 h.

Comentarios