Martes. 21.11.2017 |
El tiempo
Martes. 21.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Els millors riders es troben a la IV edició de l'Scooter Comp

Font: Compte Oficial de Twitter de Joventut Mollet (@joventutmollet)
Font: Compte Oficial de Twitter de Joventut Mollet (@joventutmollet)
Els millors riders es troben a la IV edició de l'Scooter Comp

L'Skate Park de Mollet ha estat l'emplaçament que ha acollit la 4a edició de l'Scooter Comp Ciutat de Mollet, una competició de patinets (scooters) organitzada per Radical 360, el Departament de Joventut i l'Ajuntament de Mollet, juntament amb la quinzena de patrocinadors de l'esdeveniment. La competició s'emmarca dins de les activitats de Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017.

L'esdeveniment ha comptat amb 3 categories diferents: categoria d'iniciació de menors de 12 anys, Semi-Pro i Professionals. La competició consta de dues rondes per cadascuna de les categories i una final per als 5 finalistes. Les proves han comptat amb un jurat amb experiència en el món de l'scooter, format per: Javi Trepat, Marc Pauls, Victor Garcia i Jordhys Ruiz.

En finalitzar la competició s'ha dut a terme el lliurament de premis. Hi ha hagut premi per als tres classificats de cadascuna de les categories participants.

 

Els més petits, categoria sub 12! El relleu està assegurat #scootercomp #scooter #riders @radical360shop @viumollet #molletciutateuropeadelesport

Una publicación compartida de Joventut Mollet (@joventutmollet) el

Comentarios