25.09.2020 |
clicama

Divendres tindrà lloc la Nit de l'Esport 2014

Els finalistes de l'edició d'enguany són Júlia Marco, Sònia Bocanegra i Paula Marca en categoria femenina i Adrià Burriel, Isaak Viñuela i Joan Comadran entre els homes.
Divendres tindrà lloc la Nit de l'Esport 2014

La 21a edició de la Nit de l'Esport de Mollet del Vallès tornarà a celebrar-se al Teatre Can Gomà. Serà aquest divendres a partir de les 20h i servirà alhora per tancar els actes de la Festa Major d'Hivern. El jurat de l'edició d'enguany ha fet públics els finalistes de totes les categories.


En els dos apartats principals, el de millor esportista masculí i femenina, els finalistes han estat: Júlia Marco (Club Patinatge Mollet), Sònia Bocanegra (Club Atlètic Mollet) i Paula Marco (Club Patinatge Mollet) i entre els nois, Joan Comadran (BMX Vallès Club), Adrià Burriel (Club Atlètic Mollet) i Isaak Viñuela (Unió Futbol Sala Mollet). Els aspirants a millor equip de futbol base són: l'Aleví C de futbol set de la UD Lourdes, l'Infantil A del CF Mollet i el Juvenil del UFS Mollet. El CF Mollet, el Club Patinatge Mollet i el Club d'Escacs Mollet es disputaran el reconeixement al club. Els candidats al reconeixement a l'escola serà per l'Institut Mollet, l'Escola Joan Abelló o l'Escola Montseny. I els finalistes al reconeixement a l'empresa són: Recanvis Gaudí, Serme i Vallas y Eventos Yocodatrans.

L'Escola Montseny rebrà el premi a l'esportivitat en els Jocs Esportius Escolars. El jove de 18 anys Leo Conde, jugador d'hoquei que ha aconseguit superar un càncer, rebrà la condecoració als valors. A més, també hi haurà cinc mencions especials: a la Cursa Popular de Sant Vicenç, al Club Ciclista Plana Lladó, al Club Billar Mollet, a Pere Garriga i a Josep Maria Ollé.


Foto: Joan Comadran, finalista en la categoria masculina

Divendres tindrà lloc la Nit de l'Esport 2014
comentaris