31.10.2020 |
clicama

La Cursa popular de Sant Vicenç va ser una festa amb més de mil atletes

Domini del CA Mollet en les categories masculines de la Cursa popular
La Cursa popular de Sant Vicenç va ser una festa amb més de mil atletes


Els atletes del CA Mollet varen dominar aquest diumenge la XXI edició de la Cursa Popular St. Vicenç de Mollet del Vallès - 10e Memorial Jordi Solé Tura en imposar-se en la categoria masculina de deu quilòmetres i dominar tot el pòdium masculí de la prova de cinc quilòmetres. Youssef Essabani, del CA Mollet va completar la cursa llarga de deu quilòmetres en 33 minuts i 16 segons. En Categoria femenina la vencedora de la Cursa Popular de Sant Vicenç va ser Olga Alzina Pons del CA Parets que va cobrir la distància en 39 minuts i 58 segons.
Els atletes del club local molletà van dominar especialment en la prova de cinc quilòmetres, en la que el circuit era molt més urbà. El podi masculí va ser al complet pels molletans Jan Soler (16 minuts i 40 segons), Àlex Lozano i Marçal Herraiz.

L’atletisme molletà es va demostrar més feble en la prova femenina de la mateixa distància on va proclamar-se vencedora Júlia de la Piedra del Futbol Club Barcelona amb 19 minuts i 2 segons. Cristina Landa, del CA Manresa va ser segona, i l'atleta local del CA Mollet, Sara Roca, tercera amb un temps de 20 minuts i 26 segons.

Com havia previst el CA Mollet en la Cursa Popular de Sant Vicenç es van superar els mil atletes inscrits i va dominar el clima popular i festiu, amb la participació de molts atletes locals amateurs, però també procedents d’altres punts de la comarca i de Catalunya. Concretament en aquesta edició van ser 1.120 els corredors, dels quals 908 van optar pel recorregut llarg de deu quilòmetres i 212 pel curt, de cinc.

La Cursa popular de Sant Vicenç va ser una festa amb més de mil atletes
comentaris