17.12.2018 |
clicama

La Cursa Popular de Sant Vicenç espera més de mil atletes

Es consolida el model de dues carreres de 5 i 10 km

Moment de presentació de la XIX Cursa
Moment de presentació de la XIX Cursa
La Cursa Popular de Sant Vicenç espera més de mil atletes

La primera tinenta d'alcaldia, Mireia Dionisio, i el director tècnic del Club Atlètic Mollet, Rogelio Vega, van presentar dilluns la XIX Cursa Popular Sant Vicenç 8è Memorial Jordi Solé Tura que tindrà lloc el pròxim 28 de gener emmarcant-se dins la Festa Major d'Hivern. De nou, en aquesta edició, també hi haurà una cursa de 5 km, al marge de l'habitual de 10 km. A les dues curses s'espera que hi participin uns 1.000 atletes, tot i que el sostre d'inscripcions està en 1.500. L'any passat es van apuntar 800 corredors a la cursa de 10 km i uns 220 a la de 5 km.

La cursa de 5 km serà únicament urbana, mentre que la tradicional de 10 km seguirà amb el circuit mixt que aplega el casc urbà de Mollet i l'Espai Rural de Gallecs.

Pel que fa als serveis, se n'oferiran de guarderia infantil, guarda-roba i massatges i dutxa a les pistes d'atletisme.

Diumenge 14 i 21 gener hi ha entrenaments gratuïts i per a tots els nivells a les 10 h a les pistes d'atletisme i amb el recorregut dels itineraris de la cursa.

Durant la presentació, Mireia Dionisio, ha volgut destacar una activitat "que reflecteix el nostre compromís amb l'esport com a eina de cohesió social i de foment dels valors i l'esforç". Segons Dionisio "aquest compromís també comporta seguir promocionant la ciutat i situar Mollet a l'alçada de les grans ciutats en tots els àmbits possibles, com és el cas".

Per la seva banda, Rogelio Vega, ha volgut agrair "a les empreses i comerços patrocinadors i molt especialment al centenar de voluntaris i voluntàries que de forma desinteressada ens ajuden a organitzar la cursa, fins i tot a aquells que ja no mantenen cap vincle amb el club i que aquest dia s'ofereixen per ajudar".

Les inscripcions per internet www.camollet.cat es tancaran el dimecres 25 a les 8.00 h o quan s'arribi als 1.500 participants.