26.09.2020 |
clicama

Comencen les obres d’impermeabilització del camp 2 dels Germans Gonzalvo

 

Comencen les obres d’impermeabilització del camp 2 dels Germans Gonzalvo

Després que l’Ajuntament de Mollet aprovés el projecte d’obra, aquest dilluns començaran els treballs que permetran la impermeabilització definitiva del camp 2 dels Germans Gonzalvo que es troba just a sobre de l’antic abocador. Les obres, que duraran aproximadament dos mesos,  tenen com a objectiu resoldre definitivament les emissions de biogàs derivades del mal segellament d’aquest antic abocador.

L’any 2013 es van detectar les emissions de biogàs que van obligar a tancar les instal·lacions durant un llarg període de temps. Ara, amb aquesta actuació, l’Ajuntament espera solucionar definitivament el problema d’emissions de gasos.

La decisió de dur a terme les obres durant l’estiu és per tal d’incidir el mínim possible a l’activitat habitual del CF Mollet UE. El cost aproximat és de 390.000 euros, una quantitat en gran part finançada per la Diputació de Barcelona.

D’altra banda, l’Ajuntament també està tramitant el que serà la instal·lació de gespa nova al camp 1 del camp municipal Germans Gonzalvo i substituirà la que es va instal·lar l’any 2002 que ja ha complert el seu cicle d’ús. En aquest cas la  inversió serà d’uns 270.000 euros.

Així mateix, l’Ajuntament treballarà perquè als propers anys es canviï la gespa dels altres dos equipaments de futbol municipals (Camp Zona Sud i Juan Bocanegra que es van instal·lar l’any 2006.


Comencen les obres d’impermeabilització del camp 2 dels Germans Gonzalvo
comentaris