23.10.2020 |
clicama

El Club d'Escacs Mollet s’ha proclamat Campió de Catalunya per equips

És la segona vegada en la seva història que l’entitat obté aquest títol
El Club d'Escacs Mollet s’ha proclamat Campió de Catalunya per equips

El Club d'Escacs Mollet s’ha proclamat Campió de Catalunya de la Lliga Catalana per equips. Aquest és el segon cop en la història de l’entitat que obté aquest títol. Enguany, però, el títol és compartit amb tres equips més: l’Escola d’Escacs de Barcelona, Sabadell Colón Chessy i Barberà. La raó d’aquest colideratge és que aquest any la competició va quedar inconclusa perquè no es van poder disputar semifinals i finals de la copa a causa de la pandèmia. Els campions són els quatre equips que havien de disputar les semifinals i finals.
Encara que la proclamació del campionat s’ha fet sense disputar-se la fase final, segons explica el president de l’entitat, Ramon Caro, dels quatre equips campions, el de Mollet va ser l’únic que va acabar invicte la fase regular amb 6,5 punts de 7 possibles i el millor desempat. “Això ens dóna el regust de ser encara més campions, ja que portàvem una campanya extraordinària amb 7 victòries i un empat fins a arribar a la semifinal”, comenta.

El Club Escacs Mollet ha volgut mostrar el seu agraïment als jugadors que ho han fet possible i comparteix aquest segon títol de lliga “amb els jugadors i socis, les famílies i tota la ciutat de Mollet”.
Els jugadors que han participat en aquest èxit, almenys jugant una partida amb l’equip, han estat els grans Mestres Leo Krysa i Cristian Ríos, els Mestres Internacionals Pere Garriga, Tomás Sosa, Mario Villanueva, Ana Matnatdze i Juan Mellado; els Mestres FIDE Cristian Fernández i Esteban Montilla, els Mestres Catalans Ricard Morros, Quim Travesset i Guillem Garcia i els jugadors Francesc Fernández, Vicenç AguilàErwan Lever i Albert Malonda.

Aquesta és la sisena temporada que el Club Escacs Mollet porta a la Divisió d’Honor, màxima categoria dels escacs catalans i la segona vegada que es proclama Campió de Catalunya.

El Club d'Escacs Mollet s’ha proclamat Campió de Catalunya per equips
comentaris