10.07.2020 |
clicama

El Club d’Escacs Mollet es fa amb el títol màxim de la Divisió d’Honor

El club molletà aconsegueix una fita històrica per l’esport vallesà en ser el primer equip de la comarca que aconsegueix fer-se amb el campionat de la màxima categoria dels escacs catalans
El Club d’Escacs Mollet es fa amb el títol màxim de la Divisió d’Honor

Dissabte va ser una jornada història pel Club d’Escacs Mollet. Després d’una temporada amb uns números d’impressió, l’entitat esportiva aconseguia fer-se amb el títol de campió de la Divisió d’Honor, la màxima categoria dels escacs catalans. Després d’una fase final impecable i amb el lideratge en solitari de la classificació, el club només necessitava una victòria davant del Figueres per aconseguir la glòria. 
Els jugadors van donar el millor de sí mateixos en un matx clarament liderat pel club molletà, que va anar guanyant partides de manera successiva fins aconseguir el 8,5-1,5 definitiu que els donava el títol de campions. Destaca de manera especial el paper realitzat per Marco Codenotti, jugador que es va encarregar d’obrir el marcador en aquest darrer partit i que tanca una temporada amb un registre de 9 punts dels 9 possibles. 
Amb aquest títol el Club d’Escacs Mollet fa història no només a nivell de municipi sinó també a nivell comarcal, convertint-se en el primer club vallesà en aconseguir el títol de campió de la màxima categoria. 

El Club d’Escacs Mollet es fa amb el títol màxim de la Divisió d’Honor
comentaris