20.01.2019 |

El Club Ciclista Mollet es posa com objectiu la Copa Catalana júnior

Participarà a la Copa d'Espanya, diverses voltes estatals i farà uan competició internacional

El Club Ciclista Mollet es posa com objectiu la Copa Catalana júnior

El Club Ciclista Mollet constarà per a la temporada 2018 de vuit corredors júniors, amb sis de segon any i dos d’un. El club júnior, que s’ha prsentat aquest dissabte a l’Hotel Ibis de Mollet,  afrontarà aquesta temporada la Copa Catalana, la Copa d’Espanya, la Copa València, la Vuelta de Alava, la Vuelta al Besaya, la Vuelta Pamplona i la Vuelta la Rioja, entre d’altres competicions estatals i la possibilita d’anar a competicions internacionals a França.

L’equip ciclista no compta amb cap figura destacada, però es caracteritza per un grup sòlid amb David Iserte, Arnau Campòs, Marc Josep Acero, Nicolás Fernandes, Raul Nicolas, Marc Naveira, Gerard Llobregat i Carlos Moreno, que aquest darrer és l’únic molletà. “És un honor per a mi formar part de l’equip de la meva ciutat. És una temporada il·lusionant”, admet el jove corredor molletà, que és júnior de primer any.

L’objectiu del CC Mollet serà la Copa Catalana i millorar el setè lloc de la Copa d’Espanya. 2Som els vigents campions de Catalunya i volem seguir sent protagonista. També volem guanyar la Copa d’Espanya, però sabem de la seva competitivitat”, ha remarcat el president del club, Toribio Muga. En aquest sentit, l’alcalde de la ciutat Josep Monràs, que també hi era a l’acte de presentació, ha remarcat que “el CC Mollet és un gran ambaixador de la ciutat, fent un gran paper a totes les curses que participa”.

A la presentació també hi havia el recent nou president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, que ha remarcat la tasca d’equips com el Club Ciclista Mollet” perquè fan que aquest esport sigui gran. Tenim grans corredors i també grans equips com el Mollet”.

El Club Ciclista Mollet ha presentat el seu calendari de curses, entre elles destaca en la Copa Catalana el 38è Critèrium Júnior del Vallès Gran Premi Diputació de Barcelona amb una contrarellotge el 21 de juliol a Martorelles i la volta tradicional el 22 de juliol amb sortida i arribada el 22 de juliol.

placa cc molletA l’acte, el club que enguany celebra el 90è aniversari de la seva posada en marxa en 1928, va lliurar-li una placa d’honor a l’exciclista del CC Mollet, Jaume Xavier Hernández, que va formar part de l’equip molletà des dels 10 anys fins als 23 anys. Posteriorment va ser professional vuit anys havent fet la Vuelta a Espanya, el Giro d’Itàlia i el Tour de França. “És un plaer per a mi recordar la meva etapa a Mollet, av ser brutal i molt positiva, que em va permetre ser profesional", ha explicat Hernández, ara vinculat dins l’equip Coast.

Comentarios