29.05.2020 |
clicama

La ciutat presenta els nominats a la Nit de l’Esport

El jurat ja ha decidit lliurar el premi internacional a la futbolista Alèxia Putellas pel tercer lloc aconseguit amb la selecció espanyola al Mundial sub-17 de Trinitat i Tobago

La ciutat presenta els nominats a la Nit de l’Esport

Ja s'han fet públics els finalistes de la 28a edició de la Nit de l'Esport a Mollet. L'acte es celebrarà el divendres 28 de gener a les 20h al Teatre Municipal de Can Gomà. En la passada edició, Marta Mestre i Adrià Burriel van ser els premiats.

La Nit de l'Esport, que es celebra anualment, reconeix les persones, equips i entitats molletanes que han aconseguit èxits en el món de l'esport. Pel que fa als finalistes de millor esportista masculí són Toni Franco (Club Atlètic Mollet), Albert Raga (Club Atlètic Mollet) i Jordi Bals (Club Escacs Mollet). En la categoria femenina, les finalistes són Laura Vall (Mollet Hoquei Club), Paula Marco (Club Patinatge Artístic Mollet) i Maria Elena Capdevila (Club Muntanyenc de Mollet).

Entre els equips base, opten al guardó el cadet de la UD Lourdes, l'escola del Club Atlètic Mollet i el juvenil A del Club de Futbol Mollet. En referència als club o escoles finalistes, hi trobem al Club Futbol Mollet, el Club Tennis Mollet i el Club Patinatge Artístic Mollet. Pel que fa a les escoles, les guanyadores podrien ser el Joan Salvat-Papasseit, el Princesa Sofia o el Sant Gervasi. També estan nominats al premi el Recanvis Gaudí, Mastercold i Intenca com a empreses que donen suport a l'esport.

Enguany el premi internacional serà per la futbolista molletana Alèxia Putellas, jugadora de la Selecció Espanyola sub-17 que va guanyar el Mundial sub-17 el passat mes de setembre a Trinidad i Tobago.

La ciutat presenta els nominats a la Nit de l’Esport
comentaris