13.07.2020 |
clicama

Cinc nous fitxatges del CF Mollet

El club es reforça amb el defensa Marc Reyes, el migcampista Lluis Tejero, i els davanters Dani Martínez, Marc Gallart i Evans.
Cinc nous fitxatges del CF Mollet

El CF Mollet UE ha presentat aquest dimarts les últimes incorporacions per a la primera plantilla de cara a la temporada vinent. L'equip d'Albert Cámara es reforçarà amb el defensa Marc Reyes, el migcampista Lluis Tejero, i els davanters Dani Martínez, Marc Gallart i el portuguès Evans. Tres dels cinc jugadors nous provenen de Primera Catalana, Reyes va jugar l'any passat al Vilassar de Dalt, Tejero a l'Horta i Marc Gallart al Sabadell B. Per altra banda, Dani Martínez prové del Ripollet, a Segona Catalana, i Evans va disputar la Segona Divisió portuguesa.

 

Aquests cinc nous jugadors, se sumen als anteriors fitxatges del club: el defensa Jaume Serra, el mig Adrián Padilla, els davanters Brian Quijada, Mamadou Bangoura i Carlos Vidal, i el jugador de banda Antonio Parra. D'aquesta manera, Albert Cámara espera afrontar amb més garanties aquesta nova temporada a Primera Catalana, i la primera que entrenarà a l'equip des de l'inici de la competició.

Cinc nous fitxatges del CF Mollet
comentaris