09.12.2019 |
clicama

Ciclistes d’Espanya i França participaran diumenge al 38è Critèrium del Vallès

Per recordar el 90 anys del Club Ciclista Mollet la ciutat serà a l’octubre la capital catalana del ciclisme base

Ciclistes d’Espanya i França participaran diumenge al 38è Critèrium del Vallès

 Aquest diumenge 22 de juliol torna a Mollet el Critèrium del Vallès Junior de Ciclisme – Gran Premi Diputació de Barcelona que enguany arriba a la seva 38ena edició. En total participaran 130 corredors de 15 equips, 5 d’ells de fèmines, vinguts d’arreu d’Espanya i de França. Així mateix, el dia anterior, dissabte 21, hi haurà la tradicional contrarellotge.

El Club Ciclista Mollet, la Federació Catalana de ciclisme i l’Ajuntament de Mollet del Vallès han presentat avui el 38è Critèrium del Vallès Junior de Ciclisme en el que hi participaran uns 130 corredors júniors de 15 equips provinents d’arreu de Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Múrcia i França.

Per al president de l’entitat, Toribio Muga, “l’edició d’enguany d’aquest Critèrium és especialment significativa per a nosaltres al coincidir amb el 90è aniversari del club. Noranta anys fent ciclisme a Mollet i contribuint a formar joves esportistes”.

De la seva banda, el president de la Federació, Joaquim Vilaplana, ha volgut destacar “un esdeveniment que no ha parat de créixer i que ja s’ha convertit en un referent per la Federació i pel ciclisme català”.

També durant la presentació, l’alcalde Josep Monràs, ha mostrat “l’agraïment i el reconeixement al Club Ciclista Mollet per aquests gairebé cent anys durant els quals, sortejant tot tipus d’adversitats, han possibilitat que molts joves ciclistes, de Mollet i de fora, hagin pogut practicar l’esport que els agrada” i “sens dubte, aquest Critèrium, que comporta una gran complexitat organitzativa, és l’evidència d’aquesta feina ben feta”.

CAPITAL DEL CICLISME BASE

Els presidents del Club Ciclista i de la Federació de Ciclisme han aprofitat la presentació del Critèrium per anunciar que el proper 12 d’octubre, i amb motiu del 90è aniversari de l’entitat molletana, la gala anual de cloenda i entrega de premis a les escoles de ciclisme que organitza la Federació es farà a Mollet.

Joaquim Vilaplana ha recordat que “a la Federació tenim 31 escoles homologades, i al marge de la gala, aquell dia omplirem Mollet de joves ciclistes vinguts d’arreu de Catalunya”.


Comentarios