Miércoles. 13.12.2017 |
El tiempo
Miércoles. 13.12.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

El Centre d'Estudis Mollet celebra la XXIX Milla Urbana

Punt de Sortida i Arribada de la XXIX Milla Urbana (Font: Pròpia)
Punt de Sortida i Arribada de la XXIX Milla Urbana (Font: Pròpia)
El Centre d'Estudis Mollet celebra la XXIX Milla Urbana

L'Avinguda Llibertat ha estat l'escenari de la XXIX edició de la Milla Urbana que organitza el Centre d'Estudis Mollet i la seva AMPA, juntament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet i el Club Atlètic Mollet. Un total de 18 categories diferents han participat d'aquesta cursa que ha començat a les 9.30 hores i s'ha allargat fins ben entrades les 13 hores.

Com ja és tradició la competició ha comptat amb diversos recorreguts en funció de la categoria. Des dels 200 metres per als més menuts fins a la milla (1.609 metres) per als més grans, passant pels 850 metres de les categories prebenjamí i benjamí.

Per segon any consecutiu tots aquells corredors i corredores que han volgut han pogut dur el dorsal solidari amb el qual, després de realitzar una aportació econòmica voluntària, es contribueix amb l'Obra Social de Sant Joan de Déu.

Com a novetat d'enguany s'ha introduït una nova categoria, la de la cursa EN FAMÍLIA. En aquesta categoria hi han pogut participar embarassades, nadons i nens de fins a 3 anys. D'aquesta manera s'aconsegueix integrar tothom en la cursa.

XXIX MILLA URBANA

Comentarios