10.07.2020 |
clicama

EL CB Mollet participa en un festival d’esports urbans a Bulgària

EL CB Mollet participa en un festival d’esports urbans a Bulgària

Mollet participa al Sofia Urban Zone Sport 2019 que es fa aquests dies a la capital de Bulgària amb dos equips de bàsquet de 3 contra 3 del CB Mollet.

Del 15 al 22 de setembre, la capital de Bulgària ha organitzat el Sofia Urban Zone Sport 2019 amb representants de 12 països i 14 modalitats esportives.

Mollet del Vallès hi ha estat convidada perquè l’any 2017 va ser Ciutat Europea de l’Esport. Participa a la competició de 3 contra 3 de bàsquet, amb un equip femení i un equip masculí de noies i nois nascuts a partir de l’any 2000. Les jugadores i jugadors son del Club Bàsquet Mollet. 

El Festival d’Esports Urbans de Sofia és un conjunt d’activitats relacionades amb els nous esports urbans que apareixen a les ciutats i que estan vinculats amb la joventut Aquestes modalitats esportives son l’acrobàcia, bàsquet 3x3, karate, mini futbol, curs d’orientació, escaldada urbana, entre d’altres.

Durant el certamen, el dia 18  de setembre es farà la conferència The new urban sports, developments, trends and future, on totes les ciutats que hi participen, com Mollet, explicaran les seves iniciatives i activitats en aquest nou enfoc de l’esport.

EL CB Mollet participa en un festival d’esports urbans a Bulgària
comentaris