05.03.2021 |
clicama

Bon debut del Recambios Gaudí CB Mollet a la Lliga EBA

L'equip s'ha reforçat aquesta temporada amb moltes cares noves

cb-mollet
cb-mollet
Bon debut del Recambios Gaudí CB Mollet a la Lliga EBA

Bon debut del Recambios Gaudí CB Mollet a la Lliga EBA 2017-2018. En el primer partit de lliga Catalana el dissabte 2 de setembre es varen imposar amb contundència al Cerdanyola al dia a la pista del rival. El Recambios Gaudí CB va sumar 81 punts enfront dels 56 del seu rival. D'entrada sembla doncs que els entrenaments, que es van iniciar el passat 23 d'agost, i els reforços de l'equip estan donant els seus primers fruits.

Per aquesta temporada, segons informen des de l'entitat, l'equip s'ha renovat bastant amb les baixes de Jose Coego, Toni Gómez, Xavi Costa, Roger Vilanova i la incorporació al sènior B de Copa Catalunya de Dani Tejada i Marc Rabassó. El Recambios Gaudí CB Mollet ha incorporat a Nil Angelats i Lluís Curto ambdós provinents del Sant Nicolau de Sabadell, però en el cas del Lluís serà la tercera temporada al club, ja que va estar-hi la temporada 2009-2010 i la temporada 2010-2011. També s'incorporen al club els alers-pivots Jose Maria Sánchez en el seu primer any a la categoria sènior, jugador provinent del Club Bàsquet Hospitalet, l'Albert Salat que prové precisament del CB Cerdanyola i l'escolta molletà Marc Díaz provinent de l'Escola Sant Gervasi.
Continuaran al club l'entrenador Àlex Teres i els jugadors interiors Ramon Espuña, Albert Griso i els jugadors exteriors Marc Torres, Alberto Ferrer i Nil Baqués.

Després d'aquest debut a domicili, als de Plana Lledó els toca ara jugar a casa amb el Barberà Team Values. La cita és dissabte a les 19.45 hores.

Bon debut del Recambios Gaudí CB Mollet a la Lliga EBA
comentaris