08.03.2021 |
clicama

Alèxia Putellas, millor jugadora catalana de l'any

La futbolista molletana serà guardonada el proper dilluns a la gala dels premis que entrega la Federació Catalana de Futbol.
upload/img/periodico/img_28528.jpg
Alèxia Putellas, millor jugadora catalana de l'any

Foto: FC Barcelona

Aquest dimarts s'ha celebrat el dinar oficial de la IV Gala Estrelles del Futbol Català a l'Antiga Fàbrica Damm. L'acte ha servit per realitzar les votacions dels diferents premis que s'entregaran en la gala del proper dilluns. Alèxia Putellas i Gerard Piqué rebran el premi com a millors jugadors catalans de l'any.

 

La jove jugadora molletana serà premiada com a 'Millor Jugadora' per davant de Marta Torrejón, companya seva al Barça Femení, i de Marta Corredera, exjugadora blaugrana que actualment milita a l'Arsenal Ladies anglès. Alèxia Putellas va ser una de les peces fonamentals la temporada passada en la consecució de la quarta Lliga consecutiva del cojunt que dirigeix Xavi Llorens. Per la seva banda, Gerard Piquè rebrà el guardó com a 'Millor jugador' després d'aconseguir el triplet la temporada passada, participant en 44 partits i marcant set gols.

 

La davantera blaugrana s'ha mostrat molt contenta després de conèixer el veredicte del jurat: "Em fa molta il·lusió. El veig com un premi individual gràcies al treball col·lectiu". Alèxia ha reconegut que "sabia que estava nominada juntament amb dues grans jugadores com Marta Corredera i Marta Torrejón, però no m'ho esperava". A més, també ha explicat que, segons el seu punt de vista, "s'ha valorat haver guanyat la Lliga i la participació en el Mundial", i ha dedicat el premi "a la gent que està en el dia a dia, en especial a les companyes i el cos tècnic".

 

 

Alèxia Putellas, millor jugadora catalana de l'any
comentaris