Viernes. 24.11.2017 |
El tiempo
Viernes. 24.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Alexia Putellas i Estefa Jémez, nominades a millor jugadora a la Gala de les Estrelles

La molletana Alexia Putellas milita en el FC Barcelona i la llagostenca Estefa Jémez, en el CFS Femisport Palau

Alexia Putellas en un entrenament. Fotografia: Twitter Alexia Putellas.
Alexia Putellas en un entrenament. Fotografia: Twitter Alexia Putellas.
Alexia Putellas i Estefa Jémez, nominades a millor jugadora a la Gala de les Estrelles

La molletana Alexia Putellas, jugadora del FC Barcelona, i la llagostenca Estefa Jémez, del CFS Femisport Palau, han estat nominades com a millors jugadores de Catalunya de futbol i futbol sala, respectivament, per a la Gala de les Estrelles de la Federació Catalana de Futbol (FCF). L’acte de celebració del certamen tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el proper dilluns 20 de noviembre.

 

Putellas és una de les jugadores favorites per endur-se el guardó de millor jugadora de futbol de Catalunya de la temporada 2016-2017. La campanya passada, la jove jugadora de 23 anys, va conquerir la Copa de la Reina amb el Barça i va disputar l’Europeu d’Holanda amb la Selecció Espanyola Absoluta. També és una habitual en les convocatòries de la Selecció Catalana Absoluta, i, és una de les ambaixadores del projecte #Orgullosa que promou l’FCF per potenciar el futbol i futbol sala femení.

Jémez, nascuda a Mollet però veïna de la Llagosta, milita al CFS Femisport Palau de la Segona Divisió estatal de futbol sala. Amb aquest equip, Jémez ha tancat un any espectacular quedant subcampiones de la Copa Catalunya i subcampiones de lliga, classificant-se per als play-off d’ascens a la Primera Divisió estatal. També és una habitual en les convocatòries de la Selecció Catalana Absoluta, participant en diferents partits internacionals.

Les votacions per escollir els millors del futbol català de la temporada 2016-2017 ja están obertes per a tots els clubs i federats. El període de votacions es tancarà el dijous 9 de novembre a les 10 h.

Comentarios