22.08.2019 |

Alberto Ferrer, capità del Recanvis Gaudí Mollet, es retira

Fotografia: CB Mollet
Fotografia: CB Mollet
Alberto Ferrer, capità del Recanvis Gaudí Mollet, es retira

El jugador del Recanvis Gaudí Mollet i capità Alberto Ferrer ha decidit retirar-se. Enguany ha complert la seva temporada en actiu amb el Mollet i ho ha fet en bona forma, amb 36 anys, i sent un jugador important dins la pintura. Un referent del Pavelló Plana Lledó havent passat per a totes les categories del Club Bàsquet Mollet, fins ser el jugador destacat, i capità, del sènior masculí.

Alberto Ferrer ha destacat per la seva bona disposició dins la pista, sent intens en defensa, distribuidor en atac i encertat en el tir. Ferrer ha passat per totes les categories del club molletà, des de petit fins a sènior. "El més important de tots aquests anys són les persones que he conegut, i que ja formen part de mi", assegura el molletà, que admet: "ha estat una decisió molt pensada. Ja a l'inici de la temporada vaig decidir que aquestes podia ser la darrera. Ara vull dedicar més temps a la familia".

Alberto Ferrer ha viscut el millor moment actual del sènior masculí, des que va baixar a la Segona Catalana fins ara que està a la Lliga EBA, el sènior masculí, i el filial, a la Copa Catalunya. "La projecció del club és molt bona. Si que és cert que quan vam estar a la Segona Catalana es veía una situación complicada, però les decisions encertades van fer retornar el club a la Lliga EBA i, no només els sèniors, també hi ha futur amb la base", remarca.

Ferrer penja ja les sabatilles esportives, tot i que no descarta tornar en un futur com a entrenador.  

Comentarios