25.02.2021 |
clicama

Ajuntament i Club Atlètic Mollet conviden a tothom a participar en la Cursa Popular de Sant Vicenç

El recorregut de 10 km es pot fer des de qualsevol lloc, fins i tot en etapes, i té finalitat solidàries
Ajuntament i Club Atlètic Mollet conviden a tothom a participar en la Cursa Popular de Sant Vicenç

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet han presentat aquest dimarts la XXII Cursa Popular de Sant Vicenç, 11è Memorial Jordi Solé Tura que serà virtual i solidària i tindrà lloc aquest mes de gener.

La cursa de 10 km serà de circuit lliure. Totes les persones que s’inscriguin a la cursa hauran de recórrer aquesta distància, a l’espai que considerin, entre el 25 al 31 de gener de 2021.

El preu solidari de les inscripcions és de 5 € i tots els diners recaptats aniran íntegrament als Bancs d’Aliments de Mollet del Vallès.

Tots els inscrits obtindran un obsequi, un buf i una samarreta, que es podran recollir a partir de l’1 de febrer a la botiga Decathlon de Mollet del Vallès.

Per l’alcalde de Mollet i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs, “aquesta és una cursa molt especial per les raons que tots i totes sabem, i per aquest motiu, animo més que mai a la ciutadania a participar, ja que fen esport fem salut, i aquesta és la millor eina per seguir lluitant contra la situació que estem vivint”. Monràs també ha volgut destacar “el caràcter solidari de la cursa d’enguany. Una iniciativa que també ens permet donar un cop de mà a aquelles persones que, fruit de la pandèmia, encara ho estan passant pitjor”.

D’altra banda, Monràs també ha tingut un record “pel nostre ciutadà il·lustre, ministre de Cultura i pare de la Constitució, Jordi Solé Tura. Una persona amant de l’esport i de la natura i que amb el seu nom honora aquesta cursa”. 

Des del Club Atlètic Mollet, el seu president, Marcos Venteo, ha destacat que “en principi, per les circumstàncies actuals, no teníem clar poder fer la cursa aquest any, però gràcies a la proposta de l’Ajuntament de fer-la de forma virtual, vam creure que era una bona opció i que, de retruc, podríem ajudar als més necessitats”.

També des del Club, el seu director tècnic, Rogelio Vega, ha recordat que “aquest recorregut de 10 km fins i tot es pot fer en deu dies, i per això animem a totes les famílies a participar”.

Des de Decathlon, el seu director a Mollet, Iván de Luque, ha agraït “a l’Ajuntament i al Club Atlètic Mollet que un any més hagin comptat amb nosaltres. Per Decathlon és un orgull poder contribuir a tirar endavant aquesta iniciativa com ja fa 10 anys que fem”.   


Les inscripcions es poden fer fins a les 23.59 h del 31 de gener de 2021.

Ajuntament i Club Atlètic Mollet conviden a tothom a participar en la Cursa Popular de Sant Vicenç
comentaris