15.01.2021 |
clicama

2020, un any que no serà dolent pels escacs molletans

El president del Club Escacs Mollet destaca les “alegries” que els han donat molts jugadors

2020, un any que no serà dolent pels escacs molletans

El president del Club d'Escacs Mollet Ramón Caro pensa que l’any 2020, malgrat la pandèmia que ha obligat a virtualitzar bona part de l’activitat de l’entitat, “no serà un any tan dolent”. Malgrat que l’any ha estat atípic “al Club d'Escacs Mollet hem dut a terme moltes activitats i també molts jugadors nostres ens han donat alegries”.

Caro recorda que el Club Escacs Mollet  ha tornat aquest any a guanyar la Lliga de Divisió d'Honor i el que el passat mes de maig es va proclamar campió de Catalunya en el I campionat d'escacs actius en línia, amb un equip format pels jugadors Cristhian Rios, Cristian Fernández, Erwan Lever i Michael Lambert.

També, fa memòria del gran èxit de Pau Mulet, jugador sub8 del club, que va aconseguir un històric tercer lloc en el Campionat d'Espanya d'edats. “Mai, des dels temps de Pere Garriga i Cazorla als campionats d'Espanya infantils, un molletà havia aconseguit quelcom tan destacable i històric”, comenta. Mulet va assolir aquest èxit després de ser campió de les fases comarcals del Vallès Oriental, Osona i Maresme. També recorda que Michael Lambert va quedar campió sub14.

 En l’àmbit dels sèniors Cristian Fernández Díaz,  monitor de les classes al club, va aconseguir la tercera, i definitiva, norma per ser mestre internacional a un torneig disputat a Portugal. Es tracta del segon mestre internacional sorgit de la pedrera del Club d'Escacs Mollet, seguint les passes d'en Pere Garriga.

Caro també recorda,  que aquest any el  jugador internacional del club, l'argenti Tomás Sosa, va aconseguir la segona (de les tres necessàries) norma de gran mestre.

L’entitat també ha disputat el Memorial Ezequiel Martín en línia, amb més de 300 participants i han dut a terme altres activitats. “També hem mantingut les classes presencials quan s'ha pogut accedir a la República i en línia quan no”, recorda Caro.

2020, un any que no serà dolent pels escacs molletans
comentaris