Sábado. 25.11.2017 |
El tiempo
Sábado. 25.11.2017
El tiempo
Diari digital de Mollet i el Baix Vallès
clicama

Nova oferta formativa a l'Hospital de Mollet

La Fundació Sanitària Mollet, l'Escola Pia de Caldes i la Fundació Santa Susanna organitzen conjuntament el cicle formatiu de grau mitjà en tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Aula Viva de l'Hospital de Mollet
Aula Viva de l'Hospital de Mollet
Nova oferta formativa a l'Hospital de Mollet

La primera promoció del nou cicle formatiu de grau mitjà en tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria ha estat un èxit, ja que més de 20 alumnes dels dos vallesos han apostat per aquesta formació. Es tracta d'un cicle singular, ja que l'alumnat fa un 80% de les classes a l'Hospital de Mollet, molt a prop del món laboral i empresarial. L'altre 20% de les classes s'imparteixen a l'Escola Pia de Caldes, el centre que gestiona aquesta formació.

L'Hospital de Mollet ha dotat una aula específicament del material i l'equipament necessari per aquest cicle i 8 professionals de l'equipament sanitari són els docents encarregats d'aportar els coneixements a tots els alumnes. Els futurs professionals de la salut podran treballar en diferents llocs: com a auxiliars d'infermeria en un geriàtric, en un centre pediàtric, d'atenció primària, de salut mental o de cures d'infermeria a domicili, ja que es tracta d'un mòdul de formació professional amb un alt grau d'inserció laboral.

thumbnail_Foto grup

thumbnail_Presentacio

 

Comentarios