25.02.2020 |
clicama

Més de 250 alumnes de Mollet posen en marxa les seves cooperatives escolars

Més de 250 alumnes de Mollet posen en marxa les seves cooperatives escolars

La regidora de Promoció Empresarial de l’Ajuntament de Mollet, Encarna Ortiz, ha entregat aquest dimarts al matí el Certificat d’Identificació Fiscal a 258 alumnes de la ciutat perquè tirin endavant les seves cooperatives escolars en un acte a l’Institut Aiguaviva.

Un total de 258 alumnes de 5è de primària i el seu professorat de l’Escola Montseny, l’Escola del Bosc, el Col·legi Lestonnac, l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Centre d’Estudis Mollet i l’Escola Sant Gervasi han assistit a l’acte i han recollit el CIF de les cooperatives escolars que han creat.

La regidora de Promoció Empresarial, Encarna Ortiz, els ha recordat que tenen tot el curs per desenvolupar les seves cooperatives i que han “d’aconseguir un bon producte i tenir una bona actitud per engrescar la gent perquè us el comprin”. Els productes es posaran a la venda durant Fira de Cooperatives que se celebrarà la primavera que ve.

Per 8è any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), segueix fomentant la transmissió dels valors de l’emprenedoria a l’alumnat de les escoles de la ciutat a partir del programa Cultura emprenedora a l’escola (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona.

Comentarios