24.04.2019 |

L'IES la Sínia de Parets es traslladarà, possiblement, a l'Espai Central

L'Alcalde de Parets ha demanat a la Generalitat que aquest sigui un tema prioritari

Instal·lacions actuals de l'IES la Sínia
Instal·lacions actuals de l'IES la Sínia
L'IES la Sínia de Parets es traslladarà, possiblement, a l'Espai Central

A la darrera sessió del Consell Escolar Municipal, la direcció de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Parets, La Sínia, va traslladar el neguit que té el centre de saber quan aquest institut, que actualment està en mòduls prefabricats, disposarà d’un edifici definitiu. Aquest proper curs serà el 8è que estan en aquestes condicions. Tot i que és competència de la Generalitat, l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va comentar que tenien pendent una reunió amb els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat per parlar d’un futur trasllat del centre. Aquesta reunió s’ha mantingut ara fa uns dies i el consistori va proposar un dels terrenys on traslladar l’Institut, a la zona de l’Espai Central del municipi.

Actualment, l’IES La Sínia disposa d’uns mòduls que compleixen amb les necessitats bàsiques dels alumnes, però tenen manca d’espais com gimnàs o pati, entre d'altres i, han de traslladar-se al Pavelló Municipal d’Esports i al Camp de Futbol Municipal per realitzar algunes activitats, espais que sempre ha cedit l’Ajuntament.

A la reunió, Ajuntament de Parets i Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat van demanar si hi havia la disponibilitat de fer el projecte ràpidament i pensaven que una bona ubicació seria l'Espai Central. Al mes de setembre en tornaran a parlar per fer aquest nou institut. L’alcalde, Francesc Juzgado, va demanar si podien estar en una de les prioritats d'Ensenyament de la Generalitat i els serveis tècnics estudiaran aquesta nova ubicació.

Comentarios