28.03.2020 |
clicama

Via Finale, els teus còctels a la ciutat

c. La Pau, 5 - Tels. 93 570 06 54 i 660 06 11 36
Via Finale, els teus còctels a la ciutat

Si vols gaudir d'un bon còctel sense haver de sortir de la ciutat en un ambient familiar, tranquil i acollirdor Via Finale és el teu local. Podràs escollir entre una cinquantena de varietats diferents perquè trobis la beguda que més s'adapta a les teves preferències. "Tenim còctels amb alcohol però també sense alcohol perquè tothom, tingui l'edat que tingui, pugui gaudir dels sabors d'un bon còctel", explica l'Ezequiel, el propietari de l'establiment.

 


Entre la seva varietat de begudes destaquen els diversos tipus de mojitos on trobaràs des del tradicional amb llima i sucre morè, passant pel de maduixa, el tropical i molts més. I si el que t'agrada són els Gintonics ja has trobat el teu lloc ideal. A Via Finale disposen de diverses varietats de Ginebra i de complements perquè trobis en la teva beguda el sabor que més t'agrada. I no oblidis els seus còctels de creació pròpia, t’encantaran!

 


A Via Finale trobaràs l'ambient que més t'agrada. A la planta baixa hi ha sofàs per gaudir de la teva beguda amb bona música i, si prefereixes un ambient més distès, a la primera planta disposen de taules i cadires. I no oblidis la seva terrassa interior, l'espai predilecte dels clients a l'estiu.

 


I recorda que amb l'arribada del bon temps, Via Finale obre totes les nits de la setmana així que ja no te'ns excusa per gaudir  d'un bon còctel sigui el dia que sigui.

 

Comentarios