26.02.2020 |
clicama

UGT formarà a Mollet a 50 dones aturades com a conductores d'autobús

El projecte està adreçat a dones d'entre 30 i 54 anys aturades de llarga durada

Una vegada fet el curs podran conduir un autobús
Una vegada fet el curs podran conduir un autobús
UGT formarà a Mollet a 50 dones aturades com a conductores d'autobús

L'Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació (IDFO) de la UGT de Catalunya posa en marxa durant el mes de juny el programa integral "Condueix el teu futur", amb l'objectiu d'inserir laboralment al sector del transport de viatgers a dones en situació d'atur de llarga durada. El Projecte que al Vallès Oriental es desenvoluparà a Mollet del Vallès servirà per formar 250 dones, entre elles 50 del Vallès Oriental.
El projecte està adreçat a dones d'entre 30 i 54 anys aturades de llarga durada (han d'haver estat inscrites com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya un mínim de 12 mesos durant els darrers 18 mesos), a qui es proporcionarà la preparació tècnica adequada per cobrir llocs de treball a empreses de transport de viatgers per carretera, no només pel que fa a la conducció del vehicle sinó també les competències professionals requerides per a l'adequat desenvolupament d'aquesta ocupació.
El projecte, íntegrament subvencionat pel SOC, formarà i orientarà 250 dones a les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Garraf (50 a cada comarca), des del pròxim mes de juny fins al març del 2018. Durant aquest període obtindran el carnet de conduir D i el CAP i posteriorment es realitzarà l'acompanyament a la inserció d'aquestes dones com a conductores de vehicles de transport de viatgers per carretera.

Comentarios