25.01.2021 |
clicama

La Toscana, decora la teva llar a mida

Avinguda Llibertat, 3 - Tel. 93 570 77 40
La Toscana, decora la teva llar a mida

Des de l’any 2005 Mollet gaudeix d’un establiment dedicat a la confecció i instal·lació de roba per a la llar. Estem parlant de La Toscana, un establiment amb una àmplia experiència en el sector ja que la seva gerent ha dedicat tota la seva vida a aquest món.

 


L’establiment havia estat situat al carrer Feliu Tura però des de fa 3 anys ha obert les seves portes al centre de la ciutat tot ampliant els seus serveis. A La Toscana realitzen a mida qualsevol producte tèxtil per a la teva llar, tot adaptant-se a les teves necessitats, gustos i comoditats. I si no tens clar quina peça queda millor amb la decoració de casa teva, a La Toscana t’assessoren. Així, els teus estors, cortines, panells japonesos, enrotllables, edredons i coixins, entre molts d’altres objectes, estaran adaptats i personalitzats a les mides que necessites i a la teva decoració.

 


A La Toscana  també es poden trobar una infinita varietat de teixits i teles per a realitzar vestits exclusius o disfresses, teixits de patchwork , llanes de totes les varietats i objectes de decoració per a casa teva.

 


I si el que vols és crear els teus propis productes, recorda que a La Toscana també ofereixen tallers de mitja, ganxet, costura i patchwork on es realitzen totes les peces que els alumnes vulguin crear.

 

 

 

 

La Toscana, decora la teva llar a mida
comentaris