25.01.2021 |
clicama

Toscana, cortines a mida per la teva llar

Avinguda Llibertat, 3 - Tel. 93 570 77 40
Toscana, cortines a mida per la teva llar

Els productes tèxtils són els que donen calidesa a la llar. Cortines, coixins, cobrellits marquen la diferència entre un espai fred i un altre d'amable i proper. A Toscana són especialistes en confecció de cortines a mida, edredons i coixins, entre molts d'altres objectes, i en personalitzar-los d'acord als teus gustos. Ho fan en cortines clàssiques, però també en estors, cortines, panells japonesos, enrotllables...
Ells es desplacen a casa teva per prendre les mides del que necessites, t'aconsellen en funció del teu espai i et deixen triar entre un gran mostrari de teixits, estampats i colors fins a trobar el que més s'adapta al que tu vols per donar-li a casa teva aquell toc especial que marca la diferència.
També trobaràs les darreres tendències. Ara mateix, ens expliquen, es tornen a portar les cortines convencionals i és tendència la decoració nòrdica en els que predominen els teixits naturals (lli, cotó...) i colors com el blanc o el lli rústic.
A Toscana també trobaràs teixits de tota mena a metres, patchwork i altres productes per la teva llar: cobrellits a mida, coixins personalitzats... Tot el que et fa falta per la decoració de casa teva.

Toscana, cortines a mida per la teva llar
comentaris