30.03.2020 |
clicama

La Tomate Magique, pizzes artesanes de qualitat

Ronda Can Fàbregas nº 18 - Tel. 93 579 41 22
La Tomate Magique, pizzes artesanes de qualitat

Amb més de 15 anys de trajectòria a la nostra ciutat i tota una vida d’experiència dedicada al món de  la restauració, La Tomate Magique és la pizzeria de referència a la nostra ciutat on ofereixen qualitat, elaboració artesanal i bon preu. A l’establiment es pot gaudir de més d’una cinquantena de pizzes diferents entre les que triar. També, si el teu paladar és molt selecte pots crear la teva pròpia pizza amb els aliments que més t’agraden. Només han de parlar amb en Denis, el chef de la Tomate Magique, i explicar-li quines són les teves preferències. Podràs menjar exactament allò que desitges.

 


A més, a l’establiment també ofereixen un menú complert per a dues persones que disposa d’un 15% de descompte. Amb aquest menú pots combinar la pizza gran amb tartaletes, gelats i begudes.  Properament també hi haurà un menú amb dues pizzes petites.

 


A banda d’un gran assortiment de pizzes, a La Tomate Magique pots trobar pa d’espelta de Gallecs realitzat artesanalment al foc de llenya els divendres, de moltes varietats com el de nous, formatge, alfàbrega o all. També, si t’agrada l’espelta de Gallecs, pots demanar que la massa de la teva pizza estigui elaborada amb aquest cereal. No ho dubtis, emporta’t les pizzes a casa teva i gaudeix dels millors sabors al teu plat.

 

Comentarios