06.08.2020 |
clicama

Thermae, nous tractaments d'estètica, teràpies i micropigmentació

Av. Antoni Gaudí, 26 Tel. 93 544 51 41
Thermae, nous tractaments d'estètica, teràpies i micropigmentació

El centre d'estètica, Teràpies i micropigmentació Thermae ha començat l'any 2017 ampliant de forma destacada els serveis que ofereixen en aquests tres àmbits. Una nova oferta que se suma a la que ja oferia aquest establiment prou conegut a Mollet després de 16 anys d'experiència en el sector.
En el camp de l'estètica integral s'incorporen les extensions de pestanyes; el rímel permanent, els esmalts permanents d'alta gamma, els tractaments facials amb àcid o la radiofreqüència facial i corporal.
En la part de Rituals Spa, el centre de l'Avinguda Gaudí incorpora els tractaments de bellesa corporal amb aromes de la Polinèsia i d’ Indoceane. Els nous massatges descontracturants  Lomi-Lomi i Balinés tracten el dolor, l’estrés i l’ansietat.També podeu gaudir dels banys turcs o Sweda.

I finalment en el terreny de la micropigmentació, que ofereixen des del 2001, innoven amb la micropigmentació i microblading, les celles hiperrealistes amb efecte 3D, les ombres d'ulls o l'efecte volum en els llavis... Tota una nova oferta que val la pena descobrir!!

Thermae, nous tractaments d'estètica, teràpies i micropigmentació
comentaris