06.06.2020 |
clicama

Tenttre Hair&Style, l’estil al teu cabell

c. Gaietà Víncia, 60 - Tel. 93 570 66 19 - www.facebook.com/tenttre - www.tenttre.com
Tenttre Hair&Style, l’estil al teu cabell

Tenttre Hair&Style és una perruqueria unisex per a dones, homes i nens que porta 12 anys oberta a la nostra ciutat. Als seus inicis era una franquícia que portava com a nom Raffel Pagès però al convertir-se en un negoci propi va adoptar el nom de Tenttre.

 


La perruqueria Tenttre Hair&Style ofereix als seus clients tot tipus de pentinats i tractaments per a la cura del cabell. Gràcies als tractaments, que van des dels més bàsics fins als més complerts, podràs lluir una melena cuidada. I no t’oblidis que a Tenttre Hair&Style estan molt de moda els canvis de look radicals, per això amb les permanents poden fer que el teu cabell llis sigui arrissat o a la inversa.

 


“Degut a que tenim molts clients homes, vam decidir cuidar també les seves barbes”, explica Juan Carlos López, el propietari de Tenttre Hair&Style. Pel tractament Fix beard els professionals utilitzen la màquina o les tisores i pel Full beard també la navalla per definir i marcar.

 


El personal de Tenttre Hair&Style compta amb una llarga formació i un llarg recorregut professional i sempre utilitzen productes de qualitat, que també pots comprar a la perruqueria per cuidar-te a casa.

 

 

Tenttre Hair&Style, l’estil al teu cabell
comentaris