22.02.2020 |
clicama

S’obre el termini per sol·licitar els 80 pisos de protecció oficial que es construiran a La Vinyota

Imatge virtual de la promoció
Imatge virtual de la promoció
S’obre el termini per sol·licitar els 80 pisos de protecció oficial que es construiran a La Vinyota

El proper dilluns 1 d’octubre s’obre el termini perquè les persones interessades puguin fer la seva sol·licitud per optar a un dels 80 pisos de protecció oficial ubicats a la Vinyota. Aquests nous habitatges se sumen als més de 300 que ja hi ha a aquest barri convertint-lo en un dels pocs de tot Catalunya amb habitatges 100% protegits. La promoció serà executada per la empresa Premier que és qui va comprar els solars de titularitat municipal on s’ubicaran.

En concret, es tracta d’un total de 80 habitatges 4 d’ells adaptats, amb 2, 3 i 4 habitacions, d’entre 60 i 90 m2, amb possibilitat de pàrquing i traster, que estaran ubicats al passeig Victòria Garcés al carrer d’Enric Morera i la plaça de Castella.

Els sol·licitants han de ser majors d’edat, i cal que estiguin empadronats a Mollet del Vallès. Tindran preferència les persones que portin més anys empadronades a la ciutat.

La sol·licitud es pot presentar on line a través de la seu electrònica (https://seuelectronica.molletvalles.cat) o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament; L’únic tràmit que es demana ara és presentar la sol·licitud complimentada que inclou una declaració de la persona interessada conforme compleix amb els requisits.

Els molletans i molletanes que estiguin interessats poden presentar la seva sol·licitud de l’1 al 31 d’octubre de 2018. En cap cas es valorarà l’ordre de presentacions de sol·licituds.

Tota la informació sobre aquesta nova promoció de pisos de protecció oficial es pot consultar al web municipal (www.molletvalles.cat)

Comentarios