15.01.2021 |
clicama

Reobertura del mercat setmanal de Mollet amb totes les parades i molt públic

L’activitat s’ha restablert amb normalitat i sense incidències
Reobertura del mercat setmanal de Mollet amb totes les parades i molt públic

Aquest dimarts, després de diverses setmanes d’inactivitat, Mollet del Vallès ha tornat a reobrir el seu mercat setmanal i la gent, com es podia apreciar als diferents carrers, no han dubtat en anar-hi.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Mollet, la reobertura del mercat s’ha fet amb el 100% de les parades operatives que s’han muntat al mateix lloc que es van ubicar a l’inici de la pandèmia. En concret, les parades de fruita i verdura s’han situat a l’av. de la Llibertat i les de tèxtil i parament de la llar als carrers de Ramon Casas, carrer de les Ordidores i avinguda de Rabassaires.  A totes les entrades hi havia persones que oferien gel per rentar-se les mans i els dos recintes, el de la fruita i verdura, i els del tèxtil estaven senyalitzats amb tanques i seguint un únic circuit. En el dispositiu de control participaven els paradistes, l’Ajuntament de Mollet amb la policia municipal i Protecció Civil de Mollet.

“Estem contents de poder tornar i poder-nos guanyar la vida –ens deia en Juan, un dels paradistes de tèxtil-, però el que esperem de veritat és que ens deixin tornar al nostre lloc a la rambla”. Aquest paradista comentava que tot i que aquest dimarts hi havia gent, l’indret segueix allunyat del centre i es mantenen els problemes com que a la zona no hi ha serveis. Això és un problema per ells, però també per molts clients, especialment els d’edat més avançada.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha informat que la reobertura del mercat setmanal aquest dimarts 1 de desembre ha tingut lloc amb total normalitat i complint totes les mesures de seguretat.

Pel que fa a la setmana vinent, tenint en compte que dimarts 8 de desembre és festiu, l’Ajuntament informa que el mercat setmanal es farà el dilluns 7.

L’Ajuntament també recorda que cal seguir totes les mesures de seguretat marcades per a l’autoritat sanitària i que en tot moment és obligatori l’ús de la mascareta.

Reobertura del mercat setmanal de Mollet amb totes les parades i molt públic
comentaris