13.08.2020 |
clicama

Radical 360, el referent del món del freeStyle

Av. de Jaume I, 141 Tel. 93 593 29 19
Radical 360, el referent del món del freeStyle

Radical360 és més que una botiga dedicada exclusivament al món del patinet. Des de fa sis anys des de la web radical360.com i des de fa cinc des de la seva botiga de l'Avinguda Jaume I ofereixen patinets professionals, de totes les característiques i preus, a més a més dels millors accessoris.
Tot de les millors marques i amb una gran varietat i assortit on triar. Tenen centenars de referències. Radical360 va néixer com a botiga especialitzada en scooters a la web, però posteriorment va decidir tenir una ubicació física a la nostra ciutat per l'arrelament i el gran seguiment que té aquí el freeStyle. També, per l'existència d'instal·lacions per la seva pràctica.
De fet a Radical360 viuen amb intensitat el món dels Scooters, volen promocionar-lo, i per aquest motiu s'esforcen per ajudar als joves riders locals com Adrià Navarro que ja ha quedat subcampió d'Espanya o participen en fer introduccions d'aquest esport pels més joves o en l'impuls d'esdeveniments internacionals com l'Scooter Comp Ciutat de Mollet.

Radical 360, el referent del món del freeStyle
comentaris