15.07.2020 |
clicama

Prink, tot en consumibles d’impressora per a particulars i empreses

c. Girona, 1 – Tel. 93 593 99 00 – www.prink.es
Prink, tot en consumibles d’impressora per a particulars i empreses

Prink és un establiment situat a la ciutat des de fa ja 5 anys i que es dedica tant a la distribució com a la venda de consumibles per a impressores, tant per particulars com per empreses. Així, a l’establiment podràs trobar des de cartutxos de tinta a tòners, paper i, fins i tot, impressores. 
Prink és una marca líder a Europa gràcies a la bona qualitat del seu producte i els seus preus econòmics. Els seus productes compten amb tots els controls de qualitat i, a més, amb dos anys de garantia
L’establiment no només destaca pel seu bon servei als particulars sinó també pels seus bons preus per a empreses. Com a darrera novetat, compten amb una promoció per la qual per cada 100 euros de compra en tòners, et realitzaran un 20% de descompte en el seu preu. Una oferta irresistible, no creus?
Però les avantatges de Prink no s’aturen aquí. L’establiment ofereix un servei de fotocòpies, impressions i enquadernacions d’allò més econòmic. I si estàs pensant en adquirir una nova impressora, no ho dubtis, Prink és el teu establiment: allà els seus professionals t’assessoraran per tal que puguis escollir aquella màquina que millor s’adapti a les teves necessitats
A més, si ets un aficionat a la fotografia, a la seva pàgina web trobaràs una aplicació a través de la qual podràs realitzar els teus àlbums fotogràfics i altres elements decoratius com tasses o coixins, que després podràs recollir i pagar a la botiga un cop hagin estat impresos. 
Així que ja saps, si busques un producte de qualitat al millors dels preus i un gran assessorament, Prink és la solució per a totes les teves necessitats vinculades a la impressió. Visita’ls!

Prink, tot en consumibles d’impressora per a particulars i empreses
comentaris